Κοινωνική Έρευνα & Καινοτομία για την Εκπαίδευση Ενηλίκων | Social Research & Innovation for Adult Education

Εργαστήριο WESTART!

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο πάνω στη θεματική της αυτομόρφωσης γυναικών που για διάφορους λόγους έχουν χάσει επαφή με την εκπαίδευση και ενδιαφέρονται να ξαναξεκινήσουν.

Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε γυναίκες της ομάδας στόχου, όσο και σε εκπαιδευτές ενηλίκων και συμβούλους καθώς και στον ευρύτερο πληθυσμό που δεν ταυτίζεται με μία από τις παραπάνω ομάδες αλλά ενδιαφέρεται για το γνωστικό αντικείμενο.

Το εργαστήριο θα αποτελείται από 4 διακριτές φάσεις:

  1. Υπάρχουσα κατάσταση και εκφρασμένες ανάγκες της ομάδας στόχου
  2. Η πλατφόρμα WESTART!: Πως λειτουργεί, τι παρέχει και πως γίνεται η επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευόμενης και εκπαιδεύτριας
  3. Αυτο-αξιολόγηση – Τα εργαλεία του έργου καθώς και άλλα διαθέσιμα εργαλεία
  4. Προτάσεις αλλαγής πολιτικής φορέων εκπαίδευσης ενηλίκων, αξιολόγηση του έργου και συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων

Στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης!

Για εγγραφές συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας (https://www.kekdafni.gr/φόρμα-επικοινωνίας/) με θέμα “Εργαστήριο WESTART!”.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom (ο σύνδεσμος θα σας σταλεί μέσω του email που θα χρησιμοποιήσετε στο μήνυμά σας)

Το εργαστήριο θα βιντεοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση μέσω YouTube. Το βίντεο θα υποστεί επεξεργασία ώστε να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Accessibility