Πρόσκληση συμμετοχής σε ανοικτό διαδικτυακό μάθημα για εκπαιδευτές ενηλίκων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝAΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Το ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ ακολουθώντας τον σφυγμό των διεργασιών μιας κοινωνίας σε συνεχή μεταλλαγή ανταποκρίνεται με την διαρκή επιμόρφωση των στελεχών και συνεργατών τους, ώστε πολλαπλά να αφουγκραστούν τα μηνύματα της νέας πραγματικότητας συνδέοντας την εμπειρία και τις προκλήσεις του τοπικού γίγνεσθαι με το ευρύτερο ευρωπαϊκό συγκείμενο. Αυτή η προσέγγιση, απαιτεί σχεδιασμό και διάδραση. Και με αυτό κατά νου διαμορφώθηκε η Επιμόρφωση των Στελεχών και Συνεργατών Εκπαιδευτών την οποία σας παρουσιάζουμε εδώ, σε τέσσερις θεματικές ενότητες, ως εξής:

1) Η Εκπαίδευση Ενηλίκων την εποχή των μεγάλων προκλήσεων

2) Διαχείριση Αγχους και Επαγγελματικής Εξουθένωσης

3) Διαχείριση Αγχους και Επαγγελματικής ΕξουθένωσηςΣυναισθηματική Νοημοσύνη: Ανίχνευση και Διαχείριση Συναισθημάτων

4) Διαχείριση της Ετερότητας και της ποικιλομορφίας στην εκπαιδευτική διαδικασία

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης, το ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ σας προσκαλεί να επισκεφτείτε το διαδικτυακό μάθημα που δημιουργήσαμε στα πλαίσια του προγράμματος το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα πατώντας τον σύνδεσμο: https://kekdafni.gr/elearning/course/view.php?id=7


Το συγκεκριμένο μάθημα είναι αποτέλεσμα των επιμορφώσεων των στελεχών του ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Professionalism for Adult Educators and Emotional Readiness” (Βασική Δράση 104: Εκπαιδευτική Κινητικότητα Στελεχών Φορέων Εκπαίδευσης Ενηλίκων).
Ολες οι επιμορφώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αγγλική γλώσσα και γι’ αυτό το λόγο οι περισσότερες πηγές που παρατίθενται είναι στα Αγγλικά.

Επίσημος τίτλος: Professionalism for Adult Educators and Emotional Readiness
Κωδικός: 2017-1-EL01-KA104-035689
Ωφελούμενος φορέας: ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ
Φορείς που ανέλαβαν τις επιμορφώσεις:

Υπό την επίβλεψη του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών – Τομέας Erasmus+ – Εκπαίδευση Ενηλίκων ΚΑ1 (https://www.iky.gr/el/erasmusplus-ka1/ekpaideusienilikon-ka1)


Accessibility