Πρόσκληση σε Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΕΑΕΑ)

Απόδοση της πληροφορίας στα ελληνικά από το πρωτότυπο: ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν: Συνέδρια Λήξης των έργων  ImplOED και LSE.

Οι εγγραφές για τα Συνέδρια Λήξης των έργων  ImplOED and LSE» : Βελτιώνοντας  ζωές και στοχεύοντας στην κοινωνική συνοχή με όχημα την Εκπαίδευση Ενηλίκων” ξεκίνησαν. Τα Συνέδρια  θα πραγματοποιηθούν στις 16-17 Οκτωβρίου..

Στα  διάρκειας δυο ημερών συνέδρια θα παρουσιαστούν τα τελικά αποτελέσματα των δύο έργων Erasmus+, συντονιστής των οποίων είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΕΑΕΑ). Τα έργα αυτά είναι:  “Δεξιότητες  Ζωής για την Ευρώπη ( LSE)” και “Εφαρμόζοντας τη στρατηγική Προσέγγιση –Ενδυνάμωση –Διαφορετικότητα (implOED)”. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στη σημασία των Δεξιοτήτων  Ζωής, καθώς και της στρατηγικής Προσέγγιση –Ενδυνάμωση -Διαφορετικότητα  στην βελτίωση τόσο της κοινωνικής συνοχής, όσο  και της  ποιότητας ζωής των ανθρώπων που ζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της διοργάνωσης : event page.

16 Οκτώβρη,  στις 2.30μ.μ – 5.30μ.μ  Βρυξέλλες

Δεξιότητες Ζωής  για την Ευρώπη: Μετασχηματίζοντας  ζωές, κοινωνία και εκπαίδευση ενηλίκων  με όχημα τις δεξιότητες ζωής

17 Οκτώβρη , 9.00π.μ – 5.30μ.μ, Βρυξέλλες

ImplOED – Εφαρμόζοντας στρατηγικές Προσέγγισης –Ενδυνάμωσης – Διαφορετικότητας : Μετασχηματίζοντας τις  ζωές, την  κοινωνία και  την εκπαίδευση  ενηλίκων με όχημα την προσέγγιση , την ενδυνάμωση και την διαφορετικότητα

 

Για όσες/όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και στα δύο συνέδρια, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης μέρους των εξόδων ταξιδιού και διαμονής. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις φόρμες εγγραφής.

 


Accessibility