– Μελέτες για την Απορρόφηση Ειδικοτήτων στον Αγροτικό Τομέα.
– Ανάγκες για Νέες Ειδικότητες στον Αγροτικό-Κτηνοτροφικό Τομέα.
– Η Ποιότητα Αγροτικών Προϊόντων, Κανόνες Ορθής καλλιεργητικής Πρακτικής, Σχέδια Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στον Αγροτικό Χώρο
– Πρότυπα ISO 9001-2, Σχέδια 14001-2,
Εφαρμογές στην μεταποιητική Βιομηχανία-Τρόφιμα,Σύστημα HACCP των γεωργικών βιομηχανιών τροφίμων
– Κανάλια Διανομής, Προβολή και Εμπορία Αγροτικών-Κτηνοτροφικών Προϊόντων
– Τα Παραδοσιακά Γεωργικά-Κτηνοτροφικά Προϊόντα και οι Αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ανατολικής Ευρώπης
– Εξαγωγικές Διαδικασίες για τα Αγροτικά-Κτηνοτροφικά Προϊόντα μας.